Geleneksel Türk Mutfağı Eğitimi

Kategoriler:

Açıklama

Eğitim başvuruları internet sitemiz üzerinden alınmaktadır. Ödemeniz onaylandıktan sonra e-posta adresinize onay bilgisi gönderilir. Eğitim tarihleri, eğitim alacağınız uzaktan eğitim sisteminin adresi, kullanıcı adı ve şifreniz cep telefonunuza eğitimin başlayacağı ilk gün mesaj olarak gönderilir. Eğitimi tamamladığınızda sertifikanız kargo ile adresinize gönderilir.

KİMLER KATILABİLİR?
Herhangi bir mezuniyet şartı ve ön koşulu aranmayıp, Türkiye ve dünyanın her yerinden dileyen herkes bu eğitime başvuru yapabilir.
KATILIMCILARA NE SAĞLAR?
Bu programa katılan bireyler eğitim içeriğinde belirtilen konularda yeterli bilgiye sahip olmaktadır.

EĞİTİM SÜRECİ

Eğitim, internet ortamında uzaktan eğitim yöntemiyle verilmektedir.
Eğitim süresi 1 aydır.
Eğitim videoları önceden uzaktan eğitim sistemine yüklenmiştir.
Eğitim süresi içerisinde dilediğiniz gün ve saatlerde uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak eğitiminizi alabilirsiniz.
İnternete bağlı bir cihaza (bilgisayar, tablet, telefon vs.) sahip olmanız yeterlidir.
SINAV SÜRECİ
Sertifikaya hak kazanabilmeniz için eğitim sonunda yapılacak sınavdan 100 üzerinden en az 50 puan almanız gerekmektedir.
Sertifika sınavı, eğitimin son haftası internet ortamında uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılır.
Sınav haftası tarihi cep telefonunuza SMS mesajı olarak gönderilir.
Sınav, test şeklinde ve genellikle 20 sorudan oluşmaktadır. Sınav süresi ise 30 dakikadır.
Üç adet sınav hakkınız bulunmaktadır. En yüksek aldığınız not geçerli olacaktır. İlk sınavda yeterli puanı aldığınızda ikinci ve üçüncü sınav hakkınızı kullanmak zorunda değilsiniz.
SERTİFİKA SÜRECİ
Sınav haftası bitiminde üniversite onaylı başarı sertifikanız hazırlanır ve başvuru esnasında belirttiğiniz adrese gönderilir.
Sertifikanız ücretsiz kargo ile en geç 15 gün içerisinde adresinize ulaşır. Bu süre maksimum süredir.
Sertifika üzerinde uzaktan eğitim ibaresi yer almamaktadır.
Sertifikanızda şu bilgiler yer alacaktır: Üniversite adı, eğitimin bilgileri, ad ve soyadı, kimlik numarası, belge numarası, üniversitenin amblemi ve ıslak imza.
Sertifikanız ile birlikte “Transkript ve İçerik Belgesi” de gönderilecektir. Sınav sonucunuz sadece bu belgede yer alacaktır.
Sertifikanız üniversite tarafından verildiği için uluslararası ve ömür boyu geçerlidir.
AVANTAJLARINIZ
Uzaktan (online) eğitim için fiziksel bir katılıma gerek yoktur.
Uzaktan eğitim, örgün eğitimden daha ucuz olup daha hızlı bir sürede eğitim almanızı sağlar.
Uzaktan eğitime, dilediğiniz gün ve saatte, dilediğiniz cihazdan ve dilediğiniz yerden katılım sağlayabilirsiniz.
Islak imzalı ve onaylı sertifikanız hazırlanır ve Türkiye ya da dünyanın neresinde olursanız olun kargo ile adresinize gönderilir.
Geçerli sertifikalarımız, iş bulmanızı ve işinizde yükselmenize etken olur. Özgeçmişinize değer katar ve dikkat çeker.
Mülakatlarda rakiplerinizden bir adım önde olursunuz.
Onaylı ve uluslararası geçerli sertifikalarımız ile kariyerinize ve geleceğinize yön verin.
ÜÇ ADIMDA TAMAMLA
1 »Eğitim Satın Al: İstediğin eğitimi, kredi kartı ya da banka havalesi ile internet sitemizden hemen satın al!
2 »Uzaktan Eğitim Al: İnternete bağlı herhangi bir cihaz ile dilediğin zaman ve dilediğin yerden eğitime katıl.
3 »Onaylı Sertifikan Adresine Gelsin: Türkiye ve dünyanın neresinde olursan ol onaylı ve geçerli sertifikan kargo ile adresine gelsin.

DERS İÇERİĞİ:

A.YÖRESEL SEBZE ÇORBALARI
1. Türk Mutfağında Sebze Çorbalarının Yeri Ve Önemi
2. Yöresel Sebze Çorbalarına Örnekler
a. Karalahana çorbası
b. Bamya çorbası
c. Bakla çorbası
d. Semizotu çorbası
e. Diğerleri
B.YÖRESEL TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ ÇORBALARI
3. Türk Mutfağında Tahıl ve Tahıl Ürünleri Yeri ve Önemi
5
4. Yöresel Tahıl ve Tahıl Ürünleri Çorbalarına Örnekler
a. Tarhana çorbası
b. Un çorbası
c. Bulgur çorbası
d. Mısır çorbası
e. Diğerleri
C.YÖRESEL SÜTLÜ VE YOĞURTLU ÇORBALAR
1. Türk Mutfağında Sütlü ve Yoğurtlu Çorbaların Yeri ve Önemi
2. Yöresel Sütlü ve Yoğurtlu Çorbalara Örnekler
a. Süt çorbası
b. Yayla çorbası
c. Toga çorbası
d. Erzincan çorbası
e. Diğerleri
D.YÖRESEL KURU BAKLAGİL ÇORBALARI
1. Türk Mutfağında Kuru Baklagil Çorbalarının Yeri ve Önemi
2. Yöresel Kuru Baklagil Çorbalarına Örnekler
a. Yeşil mercimek çorbası
b. Ezo gelin çorbası
c. Maş çorbası
d. Diğerleri
E.YÖRESEL ET ÇORBALARI
1. Türk Mutfağında Etli Çorbaların Yeri ve Önemi
2. Yöresel Etli Çorbalara Örnekler
a. Düğün çorbası
b. Yuvalama çorbası
c. İşkembe çorbası
d. Kelle paça çorbası
e. Diğerleri

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Geleneksel Türk Mutfağı Eğitimi” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir